The Green Line

Binnen Europa is de vraag naar duurzame ontwikkeling enorm toegenomen. Vooruitstrevend en innovatief handelen in duurzaamheid is daarom een belangrijk speerpunt binnen onze organisatie.


Een van onze doelstellingen hierin is een innovatief en vooruitstrevend vervoersconcept aan onze opdrachtgevers te kunnen bieden met het project “the Green Line”.


Binnen het project “the Green Line” varen alleen de schepen die zich duidelijk onderscheiden met name op gebied van milieuprestatie.

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat ms Onderneming en ms Onderneming IV die beide zijn uitgerust met een Nauticlean Katalysator en een SCR roetfilter de eerste schepen zijn die binnen dit project varen.


Met deze systemen behoren onze schepen absoluut met afstand tot de schoonste schepen van Europa en bovendien tot de schoonste vervoersmodaliteit in zijn algemeen.


Wij bieden onze opdrachtgevers o.a .door het gebruik van reclameborden op de schepen de mogelijkheid om gebruik te maken van de positieve uitstraling van dit project. Voor meer informatie kunt u de brochure van “The Green Line” bij ons opvragen of contact opnemen met Patrick le Cessie.


Website; The green line